Czy dieta może zmieniać jakość widzenia? Wpływ spożywanych produktów na parametry wzrokowe, cz. II
|
Jessika Liguz, Agnieszka Jóźwik, Anna Boguta
|
Czy dieta może zmieniać jakość widzenia? Wpływ spożywanych produktów na parametry wzrokowe, cz. I
|
Jessika Liguz, Agnieszka Jóźwik, Anna Boguta
|
Wiedza użytkowników okularów korekcyjnych na temat powłok uszlachetniających soczewki okularowe, cz. II
|
Bartosz Stefaniak, Małgorzata Seredyka-Burduk
|
Wiedza użytkowników okularów korekcyjnych na temat powłok uszlachetniających soczewki okularowe, cz. I
|
Bartosz Stefaniak, Małgorzata Seredyka-Burduk
|
Światło rozproszone siatkówki a jakość widzenia
|
Iwona Ast-Stankiewicz
|
Nowoczesne metody obrazowania soczewki oka ludzkiego
|
Magdalena Gwozdek, Anna Maria Ambroziak
|
Ocena widzenia przestrzennego w zależności od wybranych czynników socjodemograficznych, cz. III
|
Martyna Kępińska, Małgorzata Seredyka-Burduk
|
Czy celiakia wpływa na narząd wzroku?
|
Patrycja Adamczewska, Natalia Piotrowska, Patryk Młyniuk, Bartłomiej J. Kałużny
|
Eksploracja danych optometrycznych w środowisku R, cz. II
|
Robert Szuba, Ewa Liberacka
|
Eksploracja danych optometrycznych w środowisku R, cz. I
|
Robert Szuba, Ewa Liberacka
|